Öncelikle krepin iç malzemesini hazırlamakla işe başlayalım.
İlk önce kuru soğanların kabuklarını soyalım ister elinizde küçük olacak şekilde doğrayın, isterseniz robotta çok ezmeden hafif şekilde çekelim. Ocağın altını yakalım, sonra tavanın içerisine soğanları ilave edelim ve suyunu çekene kadar hafif pişirelim. Suyunu çekince sıvı yağ ile margarini ilave edelim. Daha sonra kıymayı ekleyelim ve pişirme işlemine devam edelim. Kıymanın pişmesine yakın domates salçasını, biber salçasını, tuzunu, kırmızı pul biberi ve karabiberi ekleyerek karıştıralım. Kıymalı harç piştikten sonra ocağın altını kapatalım. Ardından maydanozları saplarından ayırıp, yıkayalım ve ince olacak şekilde doğradıktan sonra kıymalı harca ekleyerek karıştıralım. Şimdi krep hamurunu hazırlamak için derin bir kâse alalım. İçerisine sütü, sıvı yağı, tuzu, yumurtayı ekleyerek iyice çırpalım. Ardından ununu ilave edip iyice çırpalım ve akışkan bir hamur elde edelim. Burada dikkat edilmesi gereken nokta ise krep hamurunun kek hamurundan bir miktar sıvı halde olması gerektiğidir. Ardından ocağın altını yakalım ve tavanın içerisine bir kaşık sıvı yağı ekleyelim. Bir kepçe krep hamurundan tavanın her yerine eşit miktarda dökelim. Önce bir tarafını sonra diğer tarafını güzelce pişirelim. Bütün krepler pişip hazır olduktan sonra ortasına bir miktar kıymalı harçtan ilave ederek rulo şeklinde saralım. İsterseniz bütün olarak servis yapabilirsiniz, isterseniz de iki parmak kalınlığında keserek üzerine sarımsaklı yoğurt eşliğinde servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.