İlk olarak iç harcı hazırlıyoruz. Patatesleri soyup, bir tencerede iyice yumuşak olana kadar haşlıyoruz. Daha sonra soğutup, bir çatal yardımı ile iyice eziyoruz. Ezilen patateslerin içine, kaşar peyniri ve baharatları ekliyoruz. Tuzunu da ayarladıktan sonra, ince ince kıyılmış maydanozu ekliyoruz ve harcı bir kenara bırakıyoruz. Bir tepsiyi yağladıktan sonra, yufkaları parçalayarak tepsiye diziyoruz. Üç tane yufkayı eşit şekilde parçalayıp dizdikten sonra, iç harcın hepsini ekliyoruz. Daha sonra kalan üç yufkayı da yine parçalayarak, harcın üzerini iyice kapatıyoruz. Fırını açıp ısıtıyoruz. Böreği kare şeklinde dilimliyoruz. Süt, soda, yumurta ve eritilmiş margarini karıştırıp, böreğe eşit şekilde döküyoruz.
Birkaç dakika, karışımı çekmesi için bekletiyoruz. Daha sonra susamı serpiştirip, fırına atıyoruz. Üzeri kızarıncaya kadar pişiriyoruz. Daha sonra servise hazırdır.
Afiyet olsun.